Bewust onderweg

praktijk voor groei en balans


*Luisterkind-sessie

*** omdat dit nieuw is in mijn aanbod: tot en met 30 mei voor 30 euro! ***
55 euro (incl. uitwerking en nabespreking via mail)

Bij een Luisterkindafstemming wordt je ziel aan het woord gelaten! Wat heeft jouw ziel te vertellen en wat heb je nodig om verder te kunnen of iets inzichtelijk te maken? Vaak kun je in je normale dagbewustzijn niet bij bepaalde oplossingen of inzichten komen waardoor je vast kunt lopen. Omdat je ziel gehoord wordt en er dingen opgehelderd worden, kan er in de sessie zelf al veel heling plaatsvinden. Je vragen kunnen overal over gaan, echter over ziekten en dood ga ik niet op in wat betreft uitslagen, ontwikkeling enz. Ik stem alleen af op wat jij nodig hebt om er mee om te gaan en je gevoel erbij. 
Als je een afstemming op je kind wilt aanvragen kan dat tot 10 jaar met jouw goedkeuring, vanaf 10 jaar mogen kinderen hier zelf over beslissen. 
Wat betreft mensen met een (verstandelijke) beperking, dementie, mensen in coma of overledenen, dan geldt dat het directe familielid de afstemming mag aanvragen. 

Ook voor dieren kan ik iets betekenen. Ook zij hebben een ziel en kunnen zich laten horen. Vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over gedrag, waarom het dier niet goed eet/drinkt/luistert/loopt enz. Ook het dier kan aangeven hoe het zich voelt en wat het nodig heeft. Ik kan echter geen bindend advies geven over welke behandeling de juiste is. Ik kan wel een richting aangeven. 

Bij aanvragen: mail een foto waar de persoon of het dier alleen op staat, de naam, de leeftijd, zijn/haar huidige gezinsleden en het gezin waaruit hij/zij komt, de vragen die hij/zij (of jij over je kind of dier) hebt en informatie die van belang is vanwege de vragen die gesteld worden. Daarna ontvang je van mij de gegevens om de betaling te doen en doe ik binnen 2 weken de afstemming. De mail mag naar wezijnonderweg@hotmail.com