Bewust onderweg

praktijk voor groei en balans

Over mij

In 2006 begon ik onder de naam 'Gaia' met veel plezier mijn praktijk met het geven van healings.
Gaandeweg ontwikkelde ik mezelf meer en meer in diverse opleidingen en natuurlijk door onderweg te zijn in het leven. Ik merkte dat ik door heel eenvoudige manieren voor mezelf in een totaal andere beleving van een situatie kwam. Mijn favoriete uitspraak is nog steeds die van Wayne Deyer: 'Als je de manier verandert waarop je naar de dingen kijkt, veranderen de dingen waarnaar je kijkt'. 

Mijn steeds sterker wordende verbinding met de Bron en de huidige hogere energiefrequenties, maken dat ik dit Licht wil verspreiden.

In 2019 voelde het kloppend om de naam en het logo te veranderen in 'Bewust onderweg'. 

Al mijn (levens)ervaringen hebben mij zoveel gebracht dat ik deze inspiratie ook aan jou door mag geven. 
Vanuit mijn hart en innerlijke drive wil ik graag bijdragen aan jouw groei, ontwikkeling en levenspad. 
Je bent nu op aarde dus het is helemaal de bedoeling dat je alles van jezelf mag laten zien en er mag zijn zoals jouw pure kern bedoeld is!
 

Aanbod

Ik bied behandelingen, sessies en workshops die je in contact brengen met je kern en wat daar allemaal speelt. Soms is dat concreet, soms is dat energetisch en mag er op onbewuste lagen langzaam beweging komen. Ik heb zelf geleerd dat het niet altijd belangrijk is om verstandelijk te weten waarom iets is zoals het is. Maar dat het gevoeld mag worden, erkent en zachter mag worden en vervolgens losgelaten! In deze tijd van verhoogde (aarde) frequenties (5e dimensie) gaat ook onze eigen trilling omhoog en kunnen issues makkelijker omhoog komen en sneller getransformeerd dan voorheen waarin er nog gegraven werd in het verleden (3e dimensie). 
Wees welkom om dit te ervaren, onder het kopje 'diensten' lees je alle sessies apart uitgelicht.

Alles op afspraak, mail voor de mogelijkheden. Ik werk naast mijn praktijk ook in de zorg en ben flexibel in af te spreken dagen/tijden. Voorkeur gaat wel uit naar doordeweeks overdag, en bij uitzondering vroeg in de avond.

Zonnegroet, Lenny