Bewust onderweg

praktijk voor groei en balans

De praktijk

Wie ben ik

Vanuit mijn eigen zoektocht naar wie ik ben en wat mijn doel is in dit leven ben ik deze praktijk begonnen.
Vanaf 2006 onder de naam Gaia met een ander logo, voelde het in 2019 kloppend om de naam te veranderen. 
Door mijn gevoeligheid is er in mijn jeugd en later (gepest op school en werkvloer, onzekerheid) nogal wat chaos geweest. Veelal heb ik daar zelf uit mogen krabbelen en sinds 2002 bewust aan de slag met mijn spirituele en aardse zoektocht. Eenzaamheid gevoeld, onderuit gehaald worden, minderwaardigheid... op dit gebied vele lessen geleerd. Ondervonden dat het onderweg zijn je telkens weer nieuwe inzichten geeft en er stukken geheeld kunnen worden. Diverse opleidingen, therapieën en levenslessen hebben mij zoveel gebracht dat ik deze inspiratie ook aan jou door mag geven. 
Vanuit mijn hart en drive wil ik graag bijdragen aan jouw groei, ontwikkeling en levenspad. Zelf blijf ik ook in beweging en bezoek regelmatig een therapeut, workshop of neem een massage om in balans te blijven. Zo kan ik jou goed blijven begeleiden en de veiligheid scheppen die nodig is.
Je bent nu op aarde dus het is helemaal de bedoeling dat je alles van jezelf mag laten zien en er mag zijn zoals jouw pure kern bedoeld is!
 

Aanbod

Ik bied behandelingen, sessies en workshops die je in contact brengen met je kern en wat daar allemaal speelt. Soms is dat concreet, soms is dat energetisch en mag er op onbewuste lagen langzaam beweging komen. Ik heb zelf geleerd dat het niet altijd belangrijk is om verstandelijk te weten waarom iets is zoals het is. Maar dat het gevoeld mag worden, erkent en zachter mag worden en vervolgens losgelaten! In deze tijd van verhoogde (aarde) frequenties (5e dimensie) gaat ook onze eigen trilling omhoog en kunnen issues makkelijker omhoog komen en sneller getransformeerd dan voorheen waarin er nog gegraven werd in het verleden (3e dimensie). 
Wees welkom om dit te ervaren, onder het kopje 'diensten' lees je alle sessies apart uitgelicht.

Alles op afspraak, bel/mail of app voor de mogelijkheden. Ik werk naast mijn praktijk ook in de zorg en ben flexibel in af te spreken dagen/tijden. Voorkeur gaat wel uit naar doordeweeks overdag, bij uitzondering vroeg in de avond.