Bewust onderweg

praktijk voor groei en balans

*1 op 1 (familie)opstelling - Nieuw!

60 minuten - 25 euro (tijdelijke oefenprijs!)

In december 2020 heb ik mijn certificaat behaald om 1 op 1 opstellingen te kunnen geven. Dit is een welkome aanvulling in mijn aanbod omdat door deze methode niet alleen voelbaar, maar ook zichtbaar gemaakt kan worden waar een blokkade vandaan kan komen.
Veel blokkades of patronen waar iemand last van heeft, vinden zijn oorsprong in familielijnen, 1 generatie of vele generaties terug. In een opstelling, waarbij ik voorwerpen gebruik die een persoon, situatie of gevoel vertegenwoordigt, kan helder worden waar iets ontstaan is. Doordat jij als vraagsteller op of bij dat voorwerp gaat staan, wordt zichtbaar en voelbaar hoe de verhoudingen waren/zijn vanuit deze persoon of situatie. 
Omdat ik deze methode nog meer eigen wil maken, bied ik deze tot eind augustus 2021 aan voor 25 euro ipv 50!